Titel:
I Capture the Castle
Kategori:
Drama
Längd:
1:48
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2009-05-06
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera I Capture the Castle:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

I Capture the Castle

I Capture the Castle (2003)

17-åriga Cassandra bor i ett förfallet slott tillsammans med sin excentriska familj. Familjens ekonomi är skraltig eftersom fadern helt lagt skrivandet på hyllan efter att för tolv år sedan skrivit en bestseller. Hennes vackra syster Rose har fullt upp med att vara vacker och styvmor Topaz är upptagen med att vara nudist, så där finns inte mycket ekonomisk hjälp att få. Från ingenstans dyker två amerikanska bröder upp, Simon och Neil. Simon har precis fått ärva slottet och är nu deras nya hyresvärd. Rose betraktar Simon som sin biljett ur fattigdomen och gör allt för att han ska falla för henne - och snart pratas det om bröllop. Men... då förälskar sig Neil i Rose, samtidigt som Cassandra obönhörligt faller för Simon!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  I Capture the Castle
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "I Capture the Castle"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar