Titel:
According to Spencer
Kategori:
Komedi
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2009-07-15
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera According to Spencer:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

According to Spencer

According to Spencer (2001)

De första 25 åren av sitt liv har Spencer tillbringat hemma under sin mors beskyddande vingar. Nu har han vågat ta det stora klivet ut i livet och skaffat både jobb och egen lägenhet. Nu är det enda som saknas en flickvän. Det är då han upptäcker att Melora jobbar på samma jobb som honom. Underbara, ouppnåeliga Melora som han var hemligt förälskad i under hela sin skoltid. Spencer kopplar på stora charmen för att förföra Melora. Hon har direkt inga positiva minnen från Spencer sedan skoltiden, men när hon kommer på att han kan utnyttjas som lockbete för att göra firmans chef, som hon gärna sätter tänderna i, svartsjuk blir hon plötsligt väldigt intresserad.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  According to Spencer
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "According to Spencer"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar