Titel:
Detention
Kategori:
Action
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2009-05-06
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Detention:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Detention

Detention (2003)

Downview High ligger i stadens tuffaste kvarter och stämningen på skolan är allt annat än gemytlig. Här utkämpar historieläraren - ex Special Force-agenten - Sam Decker en omöjlig kamp. Någon undervisning går knappt att bedriva och i elevernas verklighet råder andra regler än skolans. På deras schema står inskrivet våld, skadegörelse och droger. Därför har Decker bestämt sig för att sluta och han går till sitt jobb som lärare för sista gången. Men då händer något. Ett gäng tungt beväpnade galningar tränger sig i in i skolan och börjar skjuta vilt omkring sig. Sam Decker har fått stå ut med mycket. Men nu är gränsen nådd - han tolererar inte skjutglada terrorister på hans skola och på hans vaktpass.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Detention
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb


 2. Headweb

  Detention
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Detention"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar