Titel:
Agents Secrets - Spy Bound
Kategori:
Thriller
Längd:
1:45
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2009-05-06
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Agents Secrets - Spy Bound:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Agents Secrets - Spy Bound

Agents Secrets - Spy Bound (2003)

Briefing: spräng fartyget X i luften i hamnen Y i landet Z. Ett rent rutinuppdrag. Likväl planeras allt in i minsta detalj - och även den minsta detaljen checkas - och dubbelcheckas. Detta är varför dessa personer bildar den franska underrättelsetjänstens toppteam. Men i spionkretsar är även rutinuppdragen möjliga katastrofer och denna gång exploderar fartyget i förtid. En agent blir arresterad på flygplatsen med kokain planterat i sitt bagage. Två andra skjuts ner av...CIA? Hos den rutinerade agenten Brisseau ringer alla larmklockor när han uppdagar att han och hans team bara är små brickor i ett mycket större spel och att de med lätthet kan offras i spelet om internationell vapensmuggling, miljondollars-affärer och förräderi på högsta nivå. Tiden är inne att se till att ändra på spelreglerna.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Agents Secrets - Spy Bound
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Agents Secrets - Spy Bound"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar