Titel:
Järngänget
Kategori:
Thriller
Längd:
1:35
Utgivningsår:
2000
Publicerad:
2010-03-16
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Järngänget:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Järngänget

Järngänget (2000)

Fyra unga män - Lukas, Simon, Anders och John - är ute på gängets årliga forspaddling. Under färden nedför älven möter de systrarna Marie och Susanne, som nyligen flyttat upp till Norrland från Stockholm. De beslutar sig för att slå läger och festa tillsammans på kvällen. När de vaknar upp på morgonen efter en vild natt med dans och alkohol är Susanne, den yngsta flickan, spårlöst försvunnen. Killarna återvänder till sin vardag på ett stugbygge medan Marie, som arbetar på ortens sjukhus, blir allt oroligare över vad som hänt hennes syster. Har hon gett sig av tillbaka till Stockholm eller har hon drunknat i älven? Polisen kopplas in, och när flickornas kanot hittas krossad i älven ordnar den kvinnliga kommissarien Lindgren med skallgångskedjor och helikopterspaning, men utan resultat.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Järngänget
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Järngänget"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar