Titel:
Flawless
Kategori:
Drama
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2009-11-30
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Flawless:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Flawless

Flawless (1999)

Säkerhetsvakten Walt Koontz är en riktig machoman och kvinnoförförare. Han är dessutom kvarterets lokale hjälte, efter att flera år tidigare ha skjutit gärningsmannen under ett bankrån. Den ende i kvartetet som inte tål honom är grannen Rusty, en glamorös dragqueen som anser att Walt lider av homofobi. Walt i sin tur avskyr Rusty och hans transvestitvänner, som ständigt plågar honom med sina sånglektioner i Rustys lägenhet mitt emot hans. Men en kväll när Walt försöker ingripa i en gangsteruppgörelse i huset drabbas han av en stroke. Plötsligt är han långt ifrån den machoman får han veta att sånglektioner är bra för att skynda på rehabiliteringen och öva upp talförmågan. Motvilligt tvingas han söka upp Rusty och be om hans hjälp. Det blir inledningen på en udda och dramatisk relation med ömseidig hatkärlek mellan de två.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Flawless
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Flawless"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar