Titel:
In Love With the Dead
Kategori:
Skräck
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-07-02
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera In Love With the Dead:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

In Love With the Dead

In Love With the Dead (2007)

Ännu en gång gör Pang-bröderna sitt bästa för att skrämma livet ur dig. Wai är kroniskt sjuk och fästmannen Ming är beredd att satsa allt för att hjälpa henne. Men när han mister sitt jobb och möter sin ungdomskärlek Ting, startar en våldsam och skräckinjagande resa in i de mörkaste avkrokarna i människosinnet. Wai är säker på att Ming är otrogen och rymmer hemifrån. När hon tillslut vänder tillbaka har hon förvandlats. Och inte bara hon: Ming genomgår också en otäck förändring. Hans hår lossnar och han kastar upp levande ormar från magsäcken. Något är fel! Förbered dig på en mörk och fasansfull nagelbitare från Pang-bröderna - som med klassikern The Eye - en gång för alla erövrade tronen av Hong Kong-rysare.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  In Love With the Dead
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "In Love With the Dead"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar