Titel:
Fjärilen i Glaskupan
Originaltitel:
Diving Bell And The Butterfly
Kategori:
Drama
Längd:
1:47
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-05-13
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Fjärilen i Glaskupan:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Fjärilen i Glaskupan

Fjärilen i Glaskupan (2007)

Diving Bell And The Butterfly

Jean-Dominique Bauby är Elles:s framgångsrika chefredaktör. Han vältrar sig i succé och stormtrivs i strålkastarljuset. Men en decemberdag förändras livet totalt när han får ett slaganfall och vaknar upp förlamad. Det ända han kan röra är vänsterögat. Målmedveten börjar han öva sig på att enbart kommunicera genom att blinka med sitt ena öga. Fjärilen i glaskupan är den otroliga men sanna historien som baseras på den självbiografi, som Jean-Dominique lyckas diktera med sitt ena öga. Det är en gripande film om en människas mod och optimism från något som kunde vara den mörkaste botten. Filmen vann allas hjärtan i Cannes 2007 och Julian Schnabel vann välförtjänt priset som Bästa regissör.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Fjärilen i Glaskupan
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Fjärilen i Glaskupan"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar