Titel:
Tjuvarnas Herre
Originaltitel:
Thief Lord
Kategori:
Äventyr
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2010-08-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Tjuvarnas Herre:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Tjuvarnas Herre

Tjuvarnas Herre (2006)

Thief Lord

Det är höst och kallt i Venedig. De två föräldralösa bröderna Prosper och Bo har rymt från deras moster i Tyskland som ville skicka Prosper på barnhem. Nu är de i Venedig som inte är speciellt trevligt, när man inte har en krona i fi ckan eller någonstans att bo. Lyckligtvis möter de Scipio, Tjuvarnas Herre, som ger dem mat och husrum i en gammal biograf tillsammans med ett gäng andra hemlösa barn. Men vem är Scipio egentligen och är det sant att han i verkligheten är son till en mycket rik affärsman? "Tjuvarnas Herre" är baserat på Cornelia Funkes äventyr med samma namn, och fi lmen är på många sätt en slags "Da Vinci Koden" och "Zorro" för barn.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Tjuvarnas Herre
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Tjuvarnas Herre"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar