Titel:
Clubland
Kategori:
Drama
Längd:
1:44
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-07-15
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Clubland:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Clubland

Clubland (2007)

Jean Dwights (Brenda Blethyn) karriär som stå upp-komiker sjunger på sista versen. Och privat är livet, med två söner i tonåren, allt annat än den kärnfamiljsidyll som beskrivs i veckomagasinen. Pojkarnas pappa som för 25 år sen, hade en hit - har lämnat familjen och drömmer fortfarande om comeback. Tim, den yngsta sonen har träffat den vackraste flickan på jorden - och var det inte för hans dominanta och färgstarka mamma - hade han svävat på rosa moln. Men Jean vill inte släppa taget om sin son och de två kvinnorna slåss om hans uppmärksamhet. Brenda Blethyn fick på allvar sitt namn skrivet på sjärnhimlen - när hon vann en Golden Globe och blev Oscars - nominerad för sin roll i "Hemligheter och lögner". Här spelar hon mot två av Australiens största unga stjärnor.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Clubland
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Clubland"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar