Titel:
Feast of Love
Kategori:
Drama
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-05-18
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Feast of Love:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Feast of Love

Feast of Love (2007)

Kärleken, i alla dess former, är sannerligen protagonisten i denna romantiska film som äger rum i och omkring ett populärt kafé i Oregon. Här möter vi den lokala författaren och professorn Harry Stevenson som använder sin tid att begrunda hur kärleken drabbar alla människor han möter Folk förälskar sig, bedrar varandra och drömmer om att drabbas av den stora kärleken. Inte ens Harry själv kan stå emot Amors oberäkneliga lek med människohjärtan. Öden flätas samman till en bitterljuv och smått förtrollande kärleksfilm i stil med ”Love Actually”. Regissören Robert Benton, som vann en Oscar för ”Kramer mot Kramer”, för oss fram, med säker hand, genom denna hyllning till kärlekslivet - som inte lämnar någon oberörd.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Feast of Love
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Feast of Love"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar