Titel:
Crime Insiders
Kategori:
Crime
Längd:
1:42
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-05-06
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Crime Insiders:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Crime Insiders

Crime Insiders (2007)

Claude Corti styr stora delar av den parisiska undervärlden med en hård och skoningslös hand. Antingen är man med honom eller mot honom och ens liv är inte mycket värt. Då nya rivaler dyker upp på hans kriminella slagfält försöker Corti desperat få stans bästa lönnmördare Franch att lova honom trohet, men i ett spel med droger, våld, snabba bilar och sexiga kvinnor föredrar Franch att vara självständig. CRIME INSIDERS är en hårdkokt och våldsamt spännande action-thriller som är så skickligt sammansatt att Martin Scorsese och Michael Mann kan bara önska att det var dom som stod bakom den.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Crime Insiders
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Crime Insiders"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar