Titel:
Heartbreak Girl
Originaltitel:
Heavy Petting
Kategori:
Komedi
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2010-01-08
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Heartbreak Girl:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Heartbreak Girl

Heartbreak Girl (2007)

Heavy Petting

När Charlie faller pladask för superkexet Daphne, förbereder han sig på att det kan bli svårt att få ha henne ifred. Men han förväntar sig inte att den största rivalen - är en hund! Babydoll är Daphnes bortskämda vovve som gör allt för att sätta käppar i hjulet för Charlie. I kampen om ensamrätten till Daphnes kärlek - sker något oväntat: Charlie blir upp över öronen förtjust i hunden och plötsligt är tringeldramat helt upp och nervänt. För att Charlie ska få leka och mysa med Babydoll - måste han hålla grytan varm med Daphne. Det blir en tuff balansgång där han riskerar att förlora både hunden och fl ickvännen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Heartbreak Girl
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Heartbreak Girl"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar