Titel:
Escape from Huang Shi
Originaltitel:
The Children of Huang Shi
Kategori:
Drama
Längd:
1:59
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2009-08-07
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Escape from Huang Shi:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Escape from Huang Shi

Escape from Huang Shi (2008)

The Children of Huang Shi

Japan har invaderat och ockuperat stora delar av Kina. År 1937 utför japanerna ett blodigt angrepp på den tidigare huvudstaden, Nanking. Krigsreportrar från hela världen försöker ta sig in i landet och den oerfarna engelska journalisten George Hogg lyckas. Extraordinära och oväntade omständigheter gör att han möter Chen Hansheng, ledaren för en kinesisk partisangrupp och sjuksköterskan Lee Paerson. Tillsammans beger de sig ut på en farlig resa för att föra 60 barnhemsbarn till trygghet och bort från ockupationsstyrkan. Resan är på flera hundra mil och går igenom snötäckta fjälltoppar och obarmhärtiga orkaner och de är i ständig fara för att stöta på patruller med soldater.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Escape from Huang Shi
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Escape from Huang Shi"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar