Titel:
Göta kanal 2 - Kanalkampen
Kategori:
Komedi
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Göta kanal 2 - Kanalkampen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Göta kanal 2 - Kanalkampen

Göta kanal 2 - Kanalkampen (2006)

För 25 år sedan tävlade två båtar sig genom Göta Kanal och det blev en omedelbar succé, både på bio och video. Nu är det dags för en ny tävling och den här gången följs båtarna av ett TV-produktionsbolag som gjort tävlingen till en direktsänd dokusåpa. Vonna Jigert (Lena Endre), den kallhamrade och hänsynslösa VD:n för det stora produktionsbolaget Tricks Television, är stekt om inte hennes senaste programidé blir den tittarsuccé hon lovat. Anderssons båtvarv för sin del står på ruinens brant och hotas av konkurs. Miljoner står på spel. Det är dags att starta motorerna och låta kanalkampen börja!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Göta kanal 2 - Kanalkampen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Göta kanal 2 - Kanalkampen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar