Titel:
Hälsoresan - En smal film av stor vikt
Kategori:
Komedi
Längd:
1:40
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Hälsoresan - En smal film av stor vikt:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hälsoresan - En smal film av stor vikt

Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999)

Den ständigt aningslöse Stig Helmer och hans levnadsglade kompis Ole är tillbaka. Tillsammans provar de på det allra senaste i hälsobranschen och inom ”New Age”. Efter en skilsmässa återvänder Stig Helmer till Sverige och förvandlas till en riktig soffpotatis – tycker hans mamma. Men för Stig Helmer är det viktigare att veta vad den nyinflyttade grannen Rebecca tycker. Det är kanske dags att göra något åt saken… ”Den hela människan” är temat på det hälsohem som Ole, som behöver ta det lugnt, och Stig Helmer, som vill bli en halv människa, åker till. På sin resa till hälsa möter de jägare som jagar vilt, kycklingar, kilon och försäkringspengar. Under överlevnadskursen blir Stig Helmers dolda talanger synliga och antingen har Ole svält-hallucinationer eller så är det samma gula…!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hälsoresan - En smal film av stor vikt
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hälsoresan - En smal film av stor vikt"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar