Titel:
Linas kvällsbok
Kategori:
Drama
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Linas kvällsbok:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Linas kvällsbok

Linas kvällsbok (2007)

Linas Källsbok är en romantisk komedi om pirr och första dejten, pubertetens känslomässiga karusell av famlande förälskelser, skenande sexualitet och vilsen vänskap. I Linas Källsbok lär vi oss tillsammans med Lina 15 år, hur man fejkar orgasm så det ryker om det (skön grej, killen blir nöjd och man får ta tio-bussen hem), hur man är tillsammans med en kille men älskar en annan (nej det GÅR inte att bli ihop med en två år yngre kille iklädd manchesterbyxor), hur man har kul med kompisar som bara ser ner på en (en riktig utmaning!) och hur man vänder ett rungande fejkliv till en enda stor sanning (när vi ändå pratar om utmaningar...).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Linas kvällsbok
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Linas kvällsbok"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar