Titel:
Love Story
Utgivningsår:
1970
Publicerad:
2009-09-06
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Love Story:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Love Story

Love Story (1970)

Alla älskar "Love Story"! En av de mest romantiska filmer som någonsin gjorts är också en av de mest omtyckta. Denna varma berättelse från 1970 om den stora kärleken blev Paramounts dittills framgångsrikaste film och nominerades till sju Oscar (bl.a. Bästa film) och vann en för Francis Lais storslagna musik. Under inspelningen av "Love Story" kände filmskaparna att de hittat något alldeles speciellt - så speciellt att Erich Segal samtidigt skapade en bästsäljare av sitt eget manus. Huvudrollsinnehavarna Ryan O'Neal och Ali MacGraw blev båda Oscar-nominerade och stjärnor över en natt för sina prestationer som det unga paret som överskrider sociala hinder, gifter sig och slutligen ställs inför den största krisen av alla.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Love Story
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Love Story"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar