Titel:
Ashes of Time Redux
Kategori:
Action
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2009-05-28
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Ashes of Time Redux:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ashes of Time Redux

Ashes of Time Redux (2008)

Den här historien utspelar sig i ”jianghu”, världen runt kampsporten. Feng har levt i den västra öknen under en tid. Han lämnade hemstaden i White Camel Mountain när kvinnan han älskade valde att gifta sig med hans äldre bror. Istället för att söka lycka och ära blir han en agent. När människor kommer till honom med önskan om att döda någon som gjort dem orätt, sätter han dem i kontakt med en svärdsman som kan sitt jobb. Filmen är uppdelad i fem delar som motsvarar de fem årstiderna i den kinesiska almanackan. ASHES OF TIME är inspirerad av personerna i Louis Chas roman "The Eagle-Shooting Heroes".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ashes of Time Redux
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ashes of Time Redux"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar