Titel:
Fifty Dead Men Walking
Kategori:
Action
Längd:
1:52
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2009-09-29
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Fifty Dead Men Walking:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Fifty Dead Men Walking

Fifty Dead Men Walking (2008)

Fifty Dead Men Walking är en actionthriller som utspelar sig i Nordirland på det farliga och osäkra 1980-talet. Brendan är en ung värsting som befinner sig utkanten av IRA. Efter att ha bevittnat ett brutalt mord på en ung soldat övertalas han att bli informatör åt de Brittiska myndigheterna. Hans mentor och fadersfigur Fergus, försöker hålla en vakande hand över honom men Brendan lever i konstant fara för att bli upptäckt, något som skulle leda till tortyr och en säker död. Hans upplysningar räddar många liv men när han till slut blir upptäckt vänder britterna honom ryggen, något som Fergus inte kan acceptera. Han bryter mot alla regler och försöker rädda Brendan.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Fifty Dead Men Walking
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Fifty Dead Men Walking"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar