Titel:
Ansiktet
Kategori:
Drama
Längd:
1:36
Utgivningsår:
1958
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Ansiktet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ansiktet

Ansiktet (1958)

En julikväll 1846 kommer en hypnotisör och magiker åkande i en stor resvagn till Stockholm. Med sig har han sin hustru, sin mormor och sin medhjälpare Tubal. Han heter Vogler, och efter att ha turnerat på kontinenten ämnar han nu lyckliggöra den svenska huvudstaden med sina konster och knep. Under resan har han tagit hand om en dödsjuk trashand, som irrat omkring i skogen. Väl i Stockholm tar de in hos konsul Egerman på dennes malmgård på Södermalm. Egerman och hans fru har som gäster hos sig även medicinalrådet Vergérus och polismästaren med fru. Dessa kan sägas är representanter för det nyktra och kritiska och vetenskapligt skolade förståndet och de tror inte alls på Voglers hokus pokus. Det blir en spännande och thrillerbetonad strid mellan de två lägren.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ansiktet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ansiktet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar