Titel:
Balls Out- The Gary Houseman Story
Kategori:
Komedi
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Balls Out- The Gary Houseman Story:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Balls Out- The Gary Houseman Story

Balls Out- The Gary Houseman Story (2007)

En skruvad komedi från regissören bakom “Dude Where’s My Car?” med Seann William Scott och Randy Quaid. Gary Houseman (Seann William Scott) är en hyperenergisk vaktmästare på en amerikansk high school som får chansen att träna skolans tennislag efter att den tidigare tränaren (Randy Quaid) plötsligt fallit ihop död. Gary sätter genast upp ett högt mål för eleverna - att vinna hela delstatsturneringen! Men det kommer inte att bli någon lätt match, elevernas förmågor är nämligen snäppet under genomsnittet. Men med Garys pep-talks och en hel del okonventionella metoder, såsom att hyra in en strippa, så kanske vinsttrofén inte är så otillgänglig trots allt?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Balls Out- The Gary Houseman Story
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Balls Out- The Gary Houseman Story"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar