Titel:
Allt om min mamma
Originaltitel:
Todo Sobre mi Madre
Kategori:
Komedi
Längd:
1:36
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Allt om min mamma:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Allt om min mamma

Allt om min mamma (1999)

Todo Sobre mi Madre

Manuela är sjuksköterska och ensamstående mor till tonårssonen Esteban. De har det bra tillsammans och det enda Esteban saknar är att veta vem hans far är. Men om detta är hans mamma förtegen. Mor och son delar intresset för film och teater. På väg hem från en teaterföreställning rusar Esteban fram till en av skådespelarna för att få en autograf och blir då överkörd av en bil och dör. Manuela börjar nu leta efter Estebans pappa för att berätta vad som hänt. ALLT OM MIN MAMMA är en livsbejakande hyllning till moderskapet. Pedro Almodóvar har både skrivit manus och regisserat och han belönades med regipriset vid 1999 års Filmfestival i Cannes. Bland hans tidigare filmer kan nämnas ”Köttets lustar”, ”Kika”, ”Höga klackar”, “Bind mig, älska mig”, ”Kärlekens matadorer” och ”Kvinnor på gränsen till nervsammanbrott”.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Allt om min mamma
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Allt om min mamma"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar