Titel:
Ciao Bella
Kategori:
Drama
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Ciao Bella:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ciao Bella

Ciao Bella (2007)

Uttagen till Berlins filmfestival i "Generation 14plus"Moradi är en sextonårig kille från Lerum. Han längtar efter en tjej. Problemet är bara att alla tjejer bara vill vara hans kompis. Men så uppenbarar sig en genial idé: han låtsas helt enkelt vara italienare. På Gothia Cup. En värld av möjligheter öppnar sig. På andra sidan stan är Linnea på jakt efter en kille med stil, mod och brinnande passion. Inte det lättaste att hitta hemma i Sveriges absolut fulaste och tråkigaste förort. Vem vet vad som hade hänt om hon inte träffat världens mest romantiska italienare, "Massimo". CIAO BELLA är en film om längtan efter den stora kärleken.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ciao Bella
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ciao Bella"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar