Titel:
La vie en rose
Kategori:
Drama
Längd:
2:14
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera La vie en rose:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

La vie en rose

La vie en rose (2007)

OSCARVINNARE 2007, Marion Cotillard-Bästa Kvinnliga huvudroll, Bästa MAKE-UPLA VIE EN ROSE är en film baserad på Edith Gassions mytomspunna liv. Hon blev känd under namnet Edith Piaf och i sitt hemland Frankrike som "La môme Piaf" ("Den lilla sparven"). Ett liv som började i en askungesaga för att sedan förföljas av tragik och olyckor, men även kantat av hennes legendariska begåvning. Berättelsen handlar även om staden Paris, om personligheterna och om artisterna, både de välkända och de mindre kända, som förvandlade Paris till ljusets och drömmarnas stad.Det är berättelsen om en sann nationalskatt, om en "grande dame" och hennes tro, hennes lidande och hennes passion men naturligtvis även om den kärlek, i många fall fördömd, som hon sjöng om.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  La vie en rose
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "La vie en rose"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar