Titel:
Maradona
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:32
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2009-08-19
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Maradona:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Maradona

Maradona (2009)

Maradona: revolutionären, fotbollsspelaren, människan, guden, familjefadern, missbrukaren, legenden skildrad i en dokumentär av hyllade filmregissören Emir Kusturica med musik av Manu Chao och Sex Pistols. Maradona är mannen av folket som lyckades ta sig från enkla förhållanden till världsberömdhet, och som genom åren tagit sig genom svåra motgångar för att till slut bli en folkhjälte och en levande legend. Ett nära förhållande växer fram mellan regissören och hans objekt som får Maradona att avslöja hittills okända detaljer ur sitt liv. I filmen möter vi Maradona som en gudabenådad fotbollsspelare med ett stark politiskt patos som imponerar på självaste Fidel Castro! MARADONA är en film av den hyllade och prisbelönade regissören Emir Kusturica (Svart katt, vit katt, Livet är ett mirakel, Underground). En film för ALLA fotbollsälskare!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Maradona
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb


 2. Headweb

  Maradona
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Maradona"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar