Titel:
L.A. Riot
Kategori:
Komedi
Längd:
1:17
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2009-08-28
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera L.A. Riot:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

L.A. Riot

L.A. Riot (2005)

Året är 1992 och hela USA håller andan i väntan på ett juryutslag i förorten Simi Valley. På de anklagades bänk sitter de poliser som fångats på videofilm när de misshandlar en man vid en trafikkontroll. Den misshandlade heter Rodney King. Juryns utslag blir ”icke skyldiga”, vilket tänder den krutdurk som är det tidiga 90-talets Los Angeles. Filmen använder både påhittade och verkliga karaktärer i en kreativ blandning med samma kraft som de händelser som inspirerade till den. The L.A. Riot Spectacular är en absurdistisk och satirisk betraktelse av tiden då USA:s näst största stad stod i lågor och tv-bilderna därifrån spreds över världen. ”Kan vi inte bara vara vänner?”

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  L.A. Riot
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "L.A. Riot"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar