Titel:
Don Camillo
Kategori:
Action
Längd:
1:58
Utgivningsår:
1983
Publicerad:
2011-07-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Don Camillo:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Don Camillo

Don Camillo (1983)

Prästen Don Camillo är ingen blyg viol. Hans rappa tunga och vana att låta nävarna tala ställer gör honom till ett tacksamt offer för kritik från kyrkans ledning. Borgmästare Giuseppe "Peppone" Botazzi är kommunist och är därför alltid i luven med Don Camillo. Prästens och borgmästarens bråk i den lilla italienska staden är legendariska. Filmen bygger på Giovanni Guareschis berömda berättelse och är Terence Hills regidebut. Action, humor och underhållning är honnörsorden för "Don Camillo". Det är en film för alla åldrar med en brokig skara skådespelare i rollerna som filmens alla roliga gestalter.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Don Camillo
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Don Camillo"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar