Titel:
Bigger Stronger Faster
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:42
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2009-08-15
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Bigger Stronger Faster:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bigger Stronger Faster

Bigger Stronger Faster (2008)

Filmen handlar om sammanbandet mellan Amerikas vinna-till-varje-priskultur och det utbredda missbruket av anabola steroider. Regissören Christopher Bell började med body building redan i tonåren och filmen berättas utifrån hans egen synvinkel som är en blandning av humor och patos. BIGGER, STRONGER, FASTER blandar popkultur, animerade scener och personligt berättande med en ensembel av amerikanska kongressmän, Arnold Schwarzenegger, proffesioella idrottare, medicinska experter och vanliga gymkillar. Filmen nominerades bland annat till det stora Jurypriset på Sundance Film Festival 2008.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bigger Stronger Faster
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bigger Stronger Faster"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar