Titel:
Hermans Historia: Axel von Fersen
Kategori:
Dokumentär
Längd:
0:59
Utgivningsår:
1991
Publicerad:
2009-08-10
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Hermans Historia: Axel von Fersen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hermans Historia: Axel von Fersen

Hermans Historia: Axel von Fersen (1991)

Axel von Fersen är en av svensk historias kanske mest spännande personer. Han levde 1755-1810, under en av de mest turbulenta perioderna i världshistorien och han tog aktiv del i många dramatiska skeenden på olika platser i världen. Det var kärlek och hat, svartsjuka och passion, krig och politik, revolutioner och giljotiner. Han var Gustav III:s speciella sändebud i Paris, han skakar hand med Mozart, Haydn och Napoleon. Han blir förste älskare åt Frankrikes drottning Marie Antoinette och hans liv och leverne saknar helt motstycke och är en mycket spännande historia.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hermans Historia: Axel von Fersen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hermans Historia: Axel von Fersen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar