Titel:
Nacka - Myten och människan
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:29
Utgivningsår:
1986
Publicerad:
2009-08-19
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Nacka - Myten och människan:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Nacka - Myten och människan

Nacka - Myten och människan (1986)

Det var en gång en liten fattig grabb på Katarina Bangata på söder i Stockholm som blev världens bästa fotbollsspelare och som vann guld och ära och hela Italien och som gifte sig med en skönhetsdrottning och som levde lycklig ända tills.... Nej, riktigt som i sagan slutade inte Lennart "Nacka" Skoglunds liv. Inte en krona hade han kvar av alla de pengar han tjänat på sin konst. Men myten om den glade gamängen och sorglöse bohemen som joxade med trasan och alltid hade en festlig replik på gång lever vidare. Människan "Nacka" Skoglund däremot, han som bara kunde en enda sak, att spela fotboll, honom blev det allt svårare att upptäcka. Nacka, myten och människan, en dokumentär om en av Sveriges genom tiderna mest framgångsrika och populära fotbollsspelare. En film av Tom Alandh om idolskap och exploatering, om artisteri och undergång.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Nacka - Myten och människan
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Nacka - Myten och människan"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar