Titel:
Dirty Harry
Kategori:
Action
Längd:
1:39
Utgivningsår:
1971
Publicerad:
2009-09-18
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Dirty Harry:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dirty Harry

Dirty Harry (1971)

Harry Callahan är en tuff, streetsmart San Francisco-snut som kallas DIRTY HARRY i den här action-klassikern; du kommer snart att förstå varför den är det - och också varför Clint Eastwoods rykte som förstklassig skådespelare och filmmakare är säkrad! En prickskytt (Andy Robinson) som kallar sig Scorpio har dödat två gånger och håller staden som gisslan med hot om att döda igen. Harry vill sätta dit honom... på ett eller annat sätt - vad nu än "systemet" föreskriver. Filmande på plats, gjorde regissören Don Siegel själva staden San Francisco till en viktig del av DIRTY HARRY, något som han fortsatte med i de fyra uppföljarna. Originalet fortsätter att vara en av de mest fängslande polisfilmer som någonsin gjorts.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dirty Harry
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dirty Harry"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar