Titel:
Harry Potter och fången från Azkaban
Kategori:
Barn och familj
Längd:
2:15
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2009-09-18
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Harry Potter och fången från Azkaban:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Harry Potter och fången från Azkaban

Harry Potter och fången från Azkaban (2004)

Det här är den tredje filmen av åtta i succéserien om den unge trollkarlen Harry Potter. När den uppblåsta tant Marge flyger över kvällshimlen beger sig Harry ut på en ny resa till sitt tredje år på Hogwarts. En fartfylld tur på nattbussen tar honom till Diagonalgränd, där får han reda på nyheten, att fången Sirius Black har rymt och är på jakt efter honom. Den nya terminen på Hogwarts börjar och Harry och hans vänner lär sig konsten att hantera Hippogriffer (till hälften hästar och till hälften örnar), driva tillbaka föränderliga Boggartar som byter skepnad och får även resa i tiden. Innanför skolans väggar finns en anhängare till ?Den-som-inte-får-nämnas-vid-namn?. Över skolan svävar de själasugande Dementorerna, och hotar Harry.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Harry Potter och fången från Azkaban
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Harry Potter och fången från Azkaban"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar