Titel:
Batman Begins
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2009-10-22
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Batman Begins:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Batman Begins

Batman Begins (2005)

Den ursprungliga berättelsen om legenden och nattens riddare, Batman. Efter föräldrarnas död reser den desillusionerade miljardären Bruce Wayne (Christian Bale) jorden runt i jakten på metoder att bekämpa ondskan. Han återvänder till Gotham City där han med hjälp av sin butler Alfred (Michael Caine) och forskaren Lucious Fox (Morgan Freeman) skapar sitt alter ego Batman och tar itu med de mörka krafter som hotar staden. I övriga roller ser vi bland andra Katie Holmes som Bruces barndomsvän, Liam Neeson som mentorn Henri Ducard, Gary Oldman som kriminalpolisen James Gordon samt den nyligen Oscarnominerade Ken Watanabe från "Den siste samurajen" som den skurkaktige Ra's Al Ghul.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Batman Begins
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Batman Begins"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar