Titel:
Deep Blue Sea
Kategori:
Action
Längd:
1:40
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2009-10-22
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Deep Blue Sea:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Deep Blue Sea

Deep Blue Sea (1999)

Dr. Susan McAlester?s (Saffron Burrows) experiment är på väg att få sitt medicinska genombrott. Genom att använda hajar, en av naturens snabbaste och effektivaste mördarmaskiner, hoppas Dr. McAlester att hitta nyckeln för att regenerera den mänskliga hjärnan. Men för att nå sitt mål harhon brutit mot dom etiska principerna genom att på genetisk väg förändra hajarnas DNA. Vilket har gjort dom smartare och snabbare. Förvandlat dom ifrån farliga jägare till jagande monster. Finansiären Russel Franklins (Samuel L Jackson) vakande öga har Susan och hennes team lyckats få fram prover från den största av de genetiskt förändrade hajarna, bara föratt ögonblicket senare skräckslagna se på när hajen sliter sig ifrån fångenskapen och orsakar förödande skador på arbetsstationen. Med en tropisk storm härjande omring det nu sjunkande komplexet är nu forskarna och arbetarna nu själva byten för den fasansfulla nya generationen hajar somde själva har varit med om att skapa.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Deep Blue Sea
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Deep Blue Sea"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar