Titel:
Kärlek på Jobbet
Originaltitel:
Two Weeks Notice
Kategori:
Komedi
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2010-09-30
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Kärlek på Jobbet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kärlek på Jobbet

Kärlek på Jobbet (2002)

Two Weeks Notice

En berättelse om en man som träffat kvinnan i sitt liv... utan att upptäcka det! Advokaten Lucy Kelson vill rädda världen. Men istället ägnar hon sig åt att välja slipsar och intervjua möjliga flickvänner åt hennes snygga och stenrika chef George Wade. Är det verkligen för att utföra det här jobbet som hon skaffade sig en examen från Harvard? Lucy är uttråkad, så hon säger helt enkelt upp sig. Men Wade har ? med lite hjälp frånAmor ? kommit på helt andra tankar. Att motsatser dras till varandra får vi se bevis på i den charmiga komedin Two Weeks Notice - Kärlek på jobbet, skriven och regisserad av Marc Lawrence (Miss Secret Agent). SandraBullock ?är i toppform ? hon är smart och en riktig vinnare? (Omar L. Gallaga, Austin American-Statesman) i rollen som Lucy. Och det skickliga j obb som Hugh Grant gör som George förstärker hans position ?som en av de bästa och smartaste komikerna i vår tid? (Glenn Whipp, Los Angeles Daily News).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kärlek på Jobbet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kärlek på Jobbet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar