Titel:
En Galen Dag I New York
Originaltitel:
New York Minute
Kategori:
Komedi
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2009-10-22
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera En Galen Dag I New York:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

En Galen Dag I New York

En Galen Dag I New York (2004)

New York Minute

Systrarna Jane och Roxy är varandras motsats. Jane är mycket disciplinerad och ordentlig medan Roxy är spirituell, impulsiv och slarvig. När Jane är på väg till en avgörande collegeintervju, är hon full med förhoppningar om att få börja på den skola hon alltid drömt om. Innan hon kommitfram till skolan råkar hennes syster av misstag utsätta henne för det ena olycksaliga missödet efter det andra och snart riskerar Jane att få allt hon drömt om förstört. Mary-Kate och Ashley Olsen (Our Lips are Sealed" och Billboard Dad". Vi känner även igen systrarna från TV-serien "Huset fullt" där de under flera år delade på rollen som Michelle). För regin står Dennie Gordon som just nu är aktuell med "Allt en tjej vill ha".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  En Galen Dag I New York
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "En Galen Dag I New York"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar