Titel:
Bara En Dag
Originaltitel:
Before Sunset
Kategori:
Drama
Längd:
1:16
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2009-10-22
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Bara En Dag:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bara En Dag

Bara En Dag (2004)

Before Sunset

Finns det någon person som dröjer sig kvar i ditt minne, någon som får dig att fundera på vad som skulle kunna ha varit? Ethan Hawke och Julie Delpy skapar åter igen en magisk känsla när de återupptar sona roller som Jesse och Celine och återförenas med regissören Richard Linklater ("School of Rock", "Before Sunrise") i den fängslande berättelsen om kärlek och återuppväckta känslor. När Jesse och Celine träffades för första gången för nio år sedan i några få timmar, i mitten av 90-talets Wien, var deras möte spontant och livsbejakande. Nio år senare slår det åter igen gnistor. De träffas av en slump i Paris och har bara en tynande eftermiddag att bestämma sig för om de ska dela framtiden. Before Sunset glöder i de stunder som är varje hjärtas största äventyr.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bara En Dag
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bara En Dag"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar