Titel:
Bara en natt
Originaltitel:
Before Sunrise
Kategori:
Drama
Längd:
1:36
Utgivningsår:
1995
Publicerad:
2009-10-22
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Bara en natt:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bara en natt

Bara en natt (1995)

Before Sunrise

Igår var de främlingar, idag oskiljaktiga vänner. Men om några timmar kommer de att skiljas åt. Jesse och Celine värderar varje stund tillsammans och försöker uppleva så mycket som möjligt innan soluppgången. Från Richard Linklater (Dazed and Confused) kommer ännu en intelligent berättelse om unga människor vid ett vägval. Ethan Hawke och Julie Delpy spelar två ungdomar som möts på ett tåg i Europa. De slår följe och tillsammans upptäcker de Wiens nattliv. Kärleken är deras slutmål. På vägen delar de förhoppningar, humor, drömmar, oro och förundran. Det är en dag som kommer att dröja sig kvar i minnet. En smickrande beskrivning av ung kärlek.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bara en natt
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bara en natt"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar