Titel:
Miss Secret Agent 2 - Armed And Faboulus
Kategori:
Komedi
Längd:
1:50
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2009-10-25
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Miss Secret Agent 2 - Armed And Faboulus:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Miss Secret Agent 2 - Armed And Faboulus

Miss Secret Agent 2 - Armed And Faboulus (2005)

Miss Secret Agent 2: Armed and Fabulous tar vid kort efter det att FBI-agenten Gracie Hart (Sandra Bullock) framgångsrikt lyckats avvärja ett terroristhot mot USA:s största skönhetstävling. Men på sistone har det inte gått så bra för Gracie. Hon har en bruten relation bakom sig och den nyvunna berömmelsen gör det svårt för henne att utföra de hemliga uppdrag, som hon älskar. Motvilligt går hon med på att - stylad och i ny frisyr - i olika medier tjänstgöra som FBI:s ansikte utåt. Efter att först hatvekat inför det jobbet, börjar Gracie snart uppskatta omgivningens uppmärksamhet och det dröjer inte länge förrän hon går in i sin nya roll lite för mycket. Men när Gracies bästa väninna, Cheryl Frazier (Heather Burns), som vann skönhetstävlingen och konferencieren Stan Fields (WilliamShatner) kidnappas i Las Vegas, väcks Gracies brottsbekämpande instinkter på nytt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Miss Secret Agent 2 - Armed And Faboulus
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Miss Secret Agent 2 - Armed And Faboulus"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar