Titel:
Miss Secret Agent
Kategori:
Komedi
Längd:
1:45
Utgivningsår:
2000
Publicerad:
2009-10-24
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Miss Secret Agent:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Miss Secret Agent

Miss Secret Agent (2000)

Komedi från 2001 av Donald Petrie med Sandra Bullock och Michael Caine.En terroristorginisation hotar att detonera en bomb under en skönhetstävling och FBI-agenten Gracie (Sandra Bullock) får uppdrag att spåra upp attentatsmännen. Som Miss New Jersey" tar Gracie upp jakten på brottslingarna tillsammans med sin partner (spelad av Benjamin Bratt)... Den romantiska komedin MISS SECRET AGENT har regisserats av Donald Petrie ("Griniga gamla gubbar", "Mystic Pizza") och förutom Sandra Bullock och Benjamin Bratt medverkar även Michael Caine, som Oscar® belönades för sin rolli Lasse Hallströms "Ciderhusreglerna".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Miss Secret Agent
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Miss Secret Agent"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar