Titel:
Maffiabröder
Kategori:
Drama
Längd:
2:19
Utgivningsår:
1990
Publicerad:
2009-12-17
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Maffiabröder:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Maffiabröder

Maffiabröder (1990)

Thriller från 1990 av Martin Scorsese med Ray Liotta och Robert De Niro. Martin Scorceses storfilm med Robert De Niro som lysande stjärna i denna maffiafilm som fick inte mindre än sex Oscars-nomineringar 1990. Baserad på en bästsäljande verklighetsanknuten bok spelar De Niro den ärrademaffiabossen Jimmy The Gent Conway som har sitt alldeles eget speciellasätt att sköta affärerna på? Joe Pesci blev också Oscarsnominerad för sin biroll som Tommy DeVito och i andra tunga roller hittas stjärnor som Lorraine Bracco, Ray Liotta och Paul Sorvino. En gangsterfilm långt utöver det vanliga, en film som tål att ses många gånger?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Maffiabröder
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Maffiabröder"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar