Titel:
Angel Eyes
Kategori:
Drama
Längd:
1:39
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2009-11-08
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Angel Eyes:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Angel Eyes

Angel Eyes (2001)

Chicago polisen Sharon Pogue (Jennifer Lopez) blir brutalt överfallen av den brottsling hon jagar. En mystisk främling, Catch (Jim Caviezel) ingriper isista stund, avväpnar brottslingen och räddar Sharons liv. Har Sharon bara tur eller driver högre makter sitt dolda spel? Är Catch en medborgare som bara passerar och vill göra sin plikt? Faktum är att Sharonoch Catch har mötts tidigare, i ett mer tragiskt sammanhang. Nu blir dekära i varandra samtidigt som de avslöjar varandras hemligheter. För deflesta är Catch udda och harmlös, för andra mystisk och farlig. Sharon har själv gjort upp med sin familj på ett sätt som gör att de fortfarande, många år senare, vägrar att förlåta henne. Innan Sharon och Murphy kan ha en relation överhuvudtaget, måste de göra upp med hemligheterna i sina liv... Huvudrollerna i ANGEL EYES spelas av Jennifer Lopez och Jim Caviezel för regin svarar Luis Mandoki.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Angel Eyes
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Angel Eyes"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar