Titel:
Criminal
Kategori:
Thriller
Längd:
1:23
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2009-12-24
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Criminal:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Criminal

Criminal (2005)

De är män som arbetar hårt med att lura pengar av folk. Rodrigo är rookie. Richard är mentorn som kan alla tricks bättre än en uppslagsbok. Mennya tider är påväg... John C. Reilly, Diego Luna och Maggie Gyllenhaal kryssar sig fram i Los Angeles värld där man luras eller blir lurad i den här smarta kuppen regisserad av Gregory Jacobs och producerad av George Clooney och Steven Soderbergh. Storkuppen med 750 000 dollar väntar Richard och Rodrigo om de kan lura på en samlare av antika mynt en mycket speciell sedel (Peter Mullan) ? Det hela är en slug historia som snart snurras ihop med massor av twistar och vändningar. För spänningen, ovissheten, överraskningarna och de oväntade turernas skull bör du fånga in och se den här kriminellt kluriga filmen!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Criminal
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Criminal"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar