Titel:
Looney Tunes - Back In Action
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2010-01-26
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Looney Tunes - Back In Action:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Looney Tunes - Back In Action

Looney Tunes - Back In Action (2003)

Daffy Anka känner sig trött och ledsen på att alltid hamna i skuggan av Snurre Sprätt. Hans drömmar om att spela huvudrollen i parets kommande film hos Warner Bros, krossas när han får sparken av den humorbefriade komedichefen Kate Houghton (Jenna Elfman). Hon ger vakten DJ Drake (Brendan Fraser) order att fånga och eskortera Daffy Anka bort från filmstudion. Den vilda jakt somutbryter leder till att även DJ får sparken. Daffy Anka och DJ slår följe med varandra och upptäcker att DJs pappa, den berömda filmstjärnan Damian Drake (Timothy Dalton) som alltid spelar hemlig agent, även är agent i verkliga livet. Och nu behöver pappan hjälp. Han har blivit kidnappad av skurken Mr. Chairman (Steve Martin) vid Acme Corporation. Häng med på ett hisnande äventyr som får dig att inse att barnens favoritfigurer verkligen är Back in action!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Looney Tunes - Back In Action
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Looney Tunes - Back In Action"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar