Titel:
Batman: Mysteriet Med Batwoman
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:11
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2009-11-10
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Batman: Mysteriet Med Batwoman:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Batman: Mysteriet Med Batwoman

Batman: Mysteriet Med Batwoman (2003)

Den Mörke Riddaren är tillbaka! Pingvinen och Rupert Thorn, två kriminella med en plan att sälja illegala vapen? Men det finns en ny superhjälte i Gotham City som har andra planer för de ondskefulla entreprenörerna ? Batwoman! Med högteknologiska prylar och kraftfulla slag bevisar sig Batwoman vara en fena på att slåss mot de onda ? det enda problemet är att den Mörke Riddaren inte vet vem hon är! Och när Batwoman gör en kriminell handling så måste Batman försöka fastställa om hon verkligen är en bundsförvant eller ej. Följ med världens bästa detektiv in i detta nya äventyr som kommer ge dig huvudbry till det spännande slutet!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Batman: Mysteriet Med Batwoman
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Batman: Mysteriet Med Batwoman"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar