Titel:
Kalle & Chokladfabriken
Originaltitel:
Charlie & Chocolate Factory
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:50
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2009-11-08
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Kalle & Chokladfabriken:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kalle & Chokladfabriken

Kalle & Chokladfabriken (2005)

Charlie & Chocolate Factory

Tänk att få provsmaka gräsmattan av mildaste mintchoklad, segla fram på Chokladfloden i en rosa polkagrisbåt eller njuta av evighetskaramellerna i uppfinnarrummet... Alla drömmer om att få se vad som döljer sig innanför väggarna i Willy Wonkas fantastiska chokladfabrik. Men vem ska hitta chokladkakan med guldbiljetten som öppnar dörrarna? Den som helst av allt vill vinna priset är unge Kalle (Freddie Highmore). Kruxet är att hans familj är så fattig att de inte ens kan köpa några chokladkakor. Denna fantasifulla filmsaga är regisserad av Tim Burton och baserad på RoaldDahls klassiska barnbok. I rollen som den excentriske chokladfabrikanten Willy Wonka ser vi Johnny Depp.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kalle & Chokladfabriken
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kalle & Chokladfabriken"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar