Titel:
Outsourced
Kategori:
Komedi
Längd:
1:38
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2009-08-26
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Outsourced:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Outsourced

Outsourced (2006)

Todd Anderson driver ett call center i Seattle tills chefen meddelar att hans jobb har blivit utlokaliserat. Som lök på laxen måste han åka till Indien och lära upp sin egen ersättare. Han fasar för det som komma skall, och det börjar heller inte bra. Bombays kaos blir en chock för honom, och den nya arbetsplatsen är lamslagen av kulturkrockar. Men efterhand som Todd lär känna sina medarbetare upptäcker han att de är charmiga och sympatiska. Dels hans vänlige ersättare Puro, dels den förtjusande och egensinniga Asha. Han inser att han har mycket att lära - om Indien, USA och sig själv. Att bli utlokaliserad är kanske det bästa som hänt honom.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Outsourced
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Outsourced"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar