Titel:
Franklyn
Kategori:
Drama
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2011-09-30
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Franklyn:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Franklyn

Franklyn (2008)

"Franklyn" är ett äventyr som utspelar sig i två parallella världar - dagens London och Meanwhile City, en futuristisk fantasimetropol som styrs med järnhand av religiösa fanatiker. Här letar den maskerade detektiven Preest efter sin ärkerival. I London letar den skuldtyngde Esser efter sin son bland de hemlösa. Den unge Milo är på desperat jakt efter den rena kärleken. Och Emilia är en vacker konststudent som skapar mycket udda konstverk. Allting pågår parallellt i London och Meanwhile City, men snart ska de två världarna mötas i ett enda gevärsskott som kommer att vara avgörande för alla deras öden.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Franklyn
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Franklyn"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar