Titel:
Big Fat Important Movie
Kategori:
Komedi
Längd:
1:20
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2009-12-07
Betyg:
Betyg: 2.0 (5.0)Kommentera Big Fat Important Movie:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Big Fat Important Movie

Big Fat Important Movie (2008)

VARNING! Denna film kan verka stötande på barn, ungdomar, gamla, terrorister, pacifister, högerorienterade, vänsterorienterade, kristna, judar, muslimer, ateister, skeptiker, liberala, konservativa, halvkriminella, ex-kriminella, framtida kriminella, republikaner, demokrater, färgade, ofärgade, engelsktalande, stumma, män, kvinnor, ännu fler kvinnor och universitetsprofessorer. Svenskar borde tåla den rimligt bra. En cynisk, anti-amerikansk filmmakare från Hollywood beger sig ut på ett korståg för att slopa 4 juli-firandet. Han hemsöks av tre spöken som för honom på en hysterisk resa för att visa honom det riktiga Amerika.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Big Fat Important Movie
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Big Fat Important Movie"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar